Bingo albufeira 4 all inclusive vakantie aanbiedingen en last minutes

Wij zoeken naar de beste aanbiedingen bij 21 reisorganisaties.

 
SunTip.nl
GoFun
OAD
Corendo
TUI
VakantieDiscounter
PrijsVrij
SunWeb.nl
D-Reizen
Stip Reizen
 
 
 

Informatie en achtergronden van Bingo albufeira 4

Land
Regio
Plaats
Verzorging
4 sterren all inclusive
 

Bij aankomst op de luchthaven ontvangt u de naam van de accommodatie en wordt uw transfer verzorgd. De Bingo accommodaties liggen verspreid over de verschillende badplaatsen aan de Algarve. De Bingo hotels zijn hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kunt u in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Faciliteiten:


De hotels beschikken doorgaans over een receptie, lobby, tv-ruimte, zwembad met ligbedden en parasols, restaurant(s), bar(s) en een internethoek (tegen betaling).

Uw hotelkamer:


De standaardkamers (1-3 personen) zijn netjes ingericht en (meestal) voorzien van een satelliet televisie, airconditioning, een kluisje en een telefoon. Badkamer met bad/douche, toilet en föhn. De meeste kamers beschikken over een balkon/terras.
Familiekamers (4 personen) zijn doorgaans als de standaardkamer en kunnen bestaan uit één grote ruimte of 2 ruimtes.
Verzorging:
U verblijft op basis van All Inclusive: ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. In de middag zijn er snacks (tijden worden bepaald door het hotel). Verder zijn de door het hotel geselecteerde lokale (non-)alcoholische drankjes (meestal) inbegrepen tussen 10.00 uur en 23.00 uur.
Bijzonderheden: De beschrijving omtrent de faciliteiten in uw accommodatie en op uw kamer is om u enigszins een beeld te geven van uw accommodatie. Ter plaatse kan het voorkomen dat uw accommodatie meer of minder faciliteiten heeft en dat sommige (kamer)faciliteiten tegen betaling zijn.

LET OP:
In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Aanbiedingen Bingo albufeira 4 all inclusive