All inclusive op vakantie

Wij zoeken voor u in een aanbod van 1806209 aanbiedingen en last minutes.

U zoekt een bestemming of hotelnaam?

All inclusive op vakantie in Nederlandse antillen

Nederlandse antillen Informatie en achtergronden van Nederlandse antillen

De Nederlandse Antillen bestaan uit prachtige tropische eilanden gelegen in het Caribische gebied. De Nederlandse Antillen zijn rijk aan een schitterend landschap, fantastische stranden en ideale duikmogelijkheden. Houd je van de zon, zee en het strand, dan zijn de Nederlandse Antillen dé vakantiebestemming die je moet bezoeken. Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius: allen bieden ze uitstekende mogelijkheden voor een onvergetelijke zonvakantie!
Bezienswaardigheden in de Nederlandse Antillen Curaçao is een prachtig Tropisch eiland waar je een ideale zonvakantie kunt houden. Het is een waar vakantieparadijs met prachtige stranden, zeer goede duikfaciliteiten en een schitterend landschap. Willemstad is de hoofdstad van Curaçao, evenals als van de Nederlandse Antillen en is een populaire bezienswaardigheid. Deze aantrekkelijke stad is rijk aan indrukwekkende musea en diverse andere bezienswaardigheden. Bewonder in Willemstad kleurrijke huizen daterend uit de achttiende eeuw.
Bonaire is een ander tropisch eiland dat ook erg populair is onder de internationale toerist. Bonaire is vooral bekend om de uitstekende duikmogelijkheden. Een waar paradijs dus voor de duikliefhebber. Verder kun je er een heerlijke zonvakantie houden. Een belangrijke bezienswaardigheid in Bonaire is Kralendijk, dat tevens de grootste plaats is in Bonaire. Kralendijk is rijk aan een prachtige boulevard en beschikt over historische forten die je kunt bezichtigen.
Sint Maarten is één van de 3 populairste eilanden van de Nederlandse Antillen. Dit tropisch eiland beschikt over schitterende stranden en staat bekend om het wilde nachtleven. Je kunt er ook duiken en genieten van diverse andere watersportactiviteiten. Philipsburg is een populaire vakantiebestemming in Sint Maarten. Deze prachtige stad is rijk aan schitterende stranden en een fascinerende natuur. Samen met een tropische sfeer is Philipsburg een ideale zonbestemming in de Nederlandse Antillen.
Eten in de Nederlandse Antillen In de Antillen kun je heerlijk eten. De Antilliaanse keuken is breed en divers en beschikt over heerlijke gerechten. Vis is het meest populair in de Antillen. Een specialiteit is Ayaka, dat een indianengerecht is gemaakt van vlees en maïsmeel. Wat drinken betreft zijn vruchtsappen erg populair. Uiteraard ontbreken de heerlijke cocktails niet.
Klimaat in de Nederlandse Antillen De Nederlandse Antillen beschikken over een zeer aantrekkelijk klimaat met hoge temperaturen gedurende het hele jaar. Denk aan temperaturen boven de 30 graden. Je kunt de Antillen elk moment van het jaar bezoeken vanwege het ideale klimaat. Je kunt het best reizen naar de Nederlandse Antillen wanneer het er niet té druk is. Dit is in de periode tussen mei en december.
Reizen naar de Nederlandse Antillen Voor een vakantie in de Nederlandse Antillen heb je een paspoort nodig. Een visum is niet vereist. De gele koorts vaccinatie is verplicht, indien je vanuit een gele koorts gebied komt.

Vergelijk alle 116 aanbiedingen in Nederlandse antillen die all-inclusive-op-vakantie.nl voor u heeft gevonden.


Aanbod van regio's in Nederlandse antillen:

Toon meer regio's in Nederlandse antillen

Aanbod van plaatsen in Nederlandse antillen:

Toon meer plaatsen in Nederlandse antillen

TOP all inclusive vakanties

flag van Nederlandse antillenSonesta ocean point 

 TOPPER met een beoordeling 8.3

Verzorging:
5 sterren All inclusive
Vertrek:
Juni 2019
Naar:
Nederlandse antillen

v.a. € 2160
Info of boek bij VakantieDiscounter

flag van Nederlandse antillenSunscape spa en casino 

 TOPPER met een beoordeling 7.8

Verzorging:
4 sterren All inclusive
Vertrek:
Mei 2019
Naar:
Nederlandse antillen

v.a. € 1134
Info of boek bij TUI

flag van Nederlandse antillenSonesta maho beach 

 TOPPER met een beoordeling 7.4

Verzorging:
4 sterren All inclusive
Vertrek:
Juni 2019
Naar:
Nederlandse antillen

v.a. € 1579
Info of boek bij VakantieDiscounter