All inclusive vakantie aanbiedingen en last minutes

Wij zoeken naar de beste aanbiedingen bij 21 reisorganisaties.

 
Stip Reizen
SunWeb.nl
SunTip.nl
D-Reizen
GoFun
PrijsVrij
TUI
OAD
VakantieDiscounter
Corendo
 
 
 

flag van Marokko Informatie en achtergronden van Marokko

Marokko is een fascinerend vakantieland bekend om de prachtige historische steden, mooie lange zandstranden en een indrukwekkend landschap. Marokko biedt je uitstekende mogelijkheden voor een top vakantie. Houd een ontspannende zonvakantie in één van de badplaatsen langs de kust.

Marokko is rijk aan fascinerende culturele bezienswaardigheden. Belangrijke en populaire toeristische bezienswaardigheden in Marokko zijn Fes, Marrakech, Casablanca en Rabat. Allen beschikken over een groot aanbod aan culturele attracties samen met een schitterende omgeving. Marrakech is een historische stad waar je tevens uitstekend kunt winkelen en prachtige woestijn safari’s kunt maken. Fes is de oudste stad van Marokko met talloze historische bezienswaardigheden. Casablanca is de grootste stad en tevens de levendigste stad van Marokko met een bruisend nachtleven. Rabat is de hoofdstad van Marokko die veel te bieden heeft op cultureel en historisch gebied.

Marokko is ook een land waar je heerlijk kunt ontspannen onder de zon. Het land beschikt over prachtige lange zandstranden waar je al je stress kunt wegwerken. Populaire badplaatsen in Marokko zijn Essaouria en Agadir. Essaouira is een kleurrijke sfeervolle stad waar je een heerlijke zonvakantie kunt doorbrengen. De stad is in het bijzonder populair vanwege de uitstekende mogelijkheden om te surfen. Agadir wordt door velen gezien als de meest populaire badplaats van Marokko die beschikt over prachtige stranden met een groot aanbod aan activiteiten.

Het klimaat van Marokko is aantrekkelijk. Het land beschikt over een Middellandse Zee klimaat dat gekenmerkt wordt door warme droge zomers en natte milde natte winters. Vooral langs de kust is het in de zomer heerlijk warm. In het oosten van Marokko ligt de Sahara woestijn, waar het in de zomer erg heet kan worden. De bergachtige gebieden van het land zijn een ideale plek om te skiën in de winter. Marokko kan elk moment van het jaar bezocht worden. Het voorjaar wordt wel aangeraden indien je een bezoek wilt brengen naar een badplaats. Dan is het weer er namelijk aantrekkelijk warm en niet te heet.

Regios in Marokko met all inclusive aanbiedingen

Plaatsen in Marokko met all inclusive aanbiedingen

Marrakech
316
Agadir
254
Taghazout
6
Imi ouaddar
3
Essaouira
2