All inclusive vakantie aanbiedingen en last minutes

Wij zoeken naar de beste aanbiedingen bij 21 reisorganisaties.

 
Corendo
GoFun
Stip Reizen
TUI
PrijsVrij
SunTip.nl
SunWeb.nl
VakantieDiscounter
OAD
 
 
 

flag van Egypte Informatie en achtergronden van Egypte

Egypte is een fascinerend vakantieland bekend om de spectaculaire piramides, de sfinx, prachtige archeologische musea en uitstekende duikmogelijkheden. Houd je van historie en cultuur, dan is Egypte de place to be. Ook zonliefhebbers zullen een heerlijke vakantie in Egypte kunnen doorbrengen met prachtige stranden en een kristalheldere blauwe zee.

Bezienswaardigheden in Egypte
Egypte is rijk aan indrukwekkende historische en archeologische bezienswaardigheden. Denk aan prachtige tempels, piramides, musea en hiërogliefen. De Sfinx in Giza, de Vallei der Koningin in Luxor, en het Egyptisch Museum in Caïro zijn top attracties in Egypte. Ook zijn er historische kerken en kloosters te vinden in Egypte die zeker ook het bezoek waard zijn. Caïro, Luxor en Aswan bieden uitstekende mogelijkheden voor een onvergetelijke culturele trip.

Voor een heerlijke zonvakantie moet je zeker bij Egypte zijn. Naast het culturele aanbod beschikt Egypte over prachtige kustbestemmingen met schitterende witte zandstranden en uitstekende duikmogelijkheden die tot één van de beste ter wereld behoren. Steden als Sharm el Sheikh, Hurghada, El Gouna en Dahab zijn populaire toeristische bestemmingen in Egypte waar je kunt genieten van optimale ontspanning en vermaak. Ook Taba behoort tot de belangrijkere vakantiebestemmingen van Egypte.

Regios in Egypte met all inclusive aanbiedingen

Plaatsen in Egypte met all inclusive aanbiedingen

Hurghada
1858
Sharm el sheikh
698
Marsa alam
525
Makadi bay
320
El gouna
204
El quseir
171
Sahl hasheesh
100
Soma bay
64
Nijlcruise
44
Sharks bay
38
Port ghalib
34
Abu dabbab
28
Safaga
24
Madinat coraya
24
Coraya bay
24
Dahab
19
Ras um el sid
8
Taba
4
Soma bay/abu soma
3
Luxor
3
Na ama bay
1