All inclusive vakantie aanbiedingen en last minutes

Wij zoeken naar de beste aanbiedingen bij 21 reisorganisaties.

 
PrijsVrij
Stip Reizen
Corendo
VakantieDiscounter
WTC
TUI
SunWeb.nl
GoFun
OAD
SunTip.nl
 
 
 

flag van Egypte Informatie en achtergronden van Egypte

Egypte is een fascinerend vakantieland bekend om de spectaculaire piramides, de sfinx, prachtige archeologische musea en uitstekende duikmogelijkheden. Houd je van historie en cultuur, dan is Egypte de place to be. Ook zonliefhebbers zullen een heerlijke vakantie in Egypte kunnen doorbrengen met prachtige stranden en een kristalheldere blauwe zee.

Bezienswaardigheden in Egypte
Egypte is rijk aan indrukwekkende historische en archeologische bezienswaardigheden. Denk aan prachtige tempels, piramides, musea en hiërogliefen. De Sfinx in Giza, de Vallei der Koningin in Luxor, en het Egyptisch Museum in Caïro zijn top attracties in Egypte. Ook zijn er historische kerken en kloosters te vinden in Egypte die zeker ook het bezoek waard zijn. Caïro, Luxor en Aswan bieden uitstekende mogelijkheden voor een onvergetelijke culturele trip.

Voor een heerlijke zonvakantie moet je zeker bij Egypte zijn. Naast het culturele aanbod beschikt Egypte over prachtige kustbestemmingen met schitterende witte zandstranden en uitstekende duikmogelijkheden die tot één van de beste ter wereld behoren. Steden als Sharm el Sheikh, Hurghada, El Gouna en Dahab zijn populaire toeristische bestemmingen in Egypte waar je kunt genieten van optimale ontspanning en vermaak. Ook Taba behoort tot de belangrijkere vakantiebestemmingen van Egypte.

Regios in Egypte met all inclusive aanbiedingen

Plaatsen in Egypte met all inclusive aanbiedingen

Hurghada
2559
Sharm el sheikh
1113
Marsa alam
666
Makadi bay
333
El gouna
277
El quseir
212
Sahl hasheesh
87
Soma bay
54
Safaga
53
Sharks bay
49
Nijlcruise
44
Abu dabbab
41
Madinat coraya
39
Coraya bay
39
Port ghalib
33
Dahab
12
Ras um el sid
8
Taba
4
Luxor
3
Soma bay/abu soma
3
Na ama bay
1