All inclusive vakantie aanbiedingen en last minutes

Wij zoeken naar de beste aanbiedingen bij 21 reisorganisaties.

 
TUI
Stip Reizen
PrijsVrij
GoFun
SunWeb.nl
VakantieDiscounter
OAD
Corendo
SunTip.nl
 
 
 

flag van Egypte Informatie en achtergronden van Egypte

Egypte is een fascinerend vakantieland bekend om de spectaculaire piramides, de sfinx, prachtige archeologische musea en uitstekende duikmogelijkheden. Houd je van historie en cultuur, dan is Egypte de place to be. Ook zonliefhebbers zullen een heerlijke vakantie in Egypte kunnen doorbrengen met prachtige stranden en een kristalheldere blauwe zee.

Bezienswaardigheden in Egypte
Egypte is rijk aan indrukwekkende historische en archeologische bezienswaardigheden. Denk aan prachtige tempels, piramides, musea en hiërogliefen. De Sfinx in Giza, de Vallei der Koningin in Luxor, en het Egyptisch Museum in Caïro zijn top attracties in Egypte. Ook zijn er historische kerken en kloosters te vinden in Egypte die zeker ook het bezoek waard zijn. Caïro, Luxor en Aswan bieden uitstekende mogelijkheden voor een onvergetelijke culturele trip.

Voor een heerlijke zonvakantie moet je zeker bij Egypte zijn. Naast het culturele aanbod beschikt Egypte over prachtige kustbestemmingen met schitterende witte zandstranden en uitstekende duikmogelijkheden die tot één van de beste ter wereld behoren. Steden als Sharm el Sheikh, Hurghada, El Gouna en Dahab zijn populaire toeristische bestemmingen in Egypte waar je kunt genieten van optimale ontspanning en vermaak. Ook Taba behoort tot de belangrijkere vakantiebestemmingen van Egypte.

Regios in Egypte met all inclusive aanbiedingen

Plaatsen in Egypte met all inclusive aanbiedingen

Hurghada
1995
Sharm el sheikh
700
Marsa alam
530
Makadi bay
285
El gouna
209
El quseir
191
Sahl hasheesh
92
Soma bay
67
Nijlcruise
44
Abu dabbab
36
Port ghalib
34
Sharks bay
30
Coraya bay
28
Madinat coraya
27
Safaga
26
Dahab
19
Ras um el sid
8
Taba
4
Soma bay/abu soma
3
Luxor
3
Na ama bay
1